ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 8.12.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Varaždin, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Prema programu
ADVENT U BUDIMPEŠTI " Kraljici Dunava"
Budimpešta, 'kraljica Dunava', grad mnogobrojnih termi te bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva.
Program putovanja:
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati, iz Varaždina u 6:00 sati te iz Čakovca u 6.30 sati (polazak iz Varaždina i Čakovca potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana!). Putovanje kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu razgled grada s pratiteljem putovanja: BUDIM - RIBARSKA TVRĐAVA - CRKVA SV. MATIJAŠA - MOSTOVI NA DUNAVU - PARLAMENT - GELLERT BRDO - CITADELA - OPERA - ANDRASSY BULEVAR - TRG VELIKANA - PARK VAROSLIGET - KUPELJI SZECHENY… Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe u pješačkoj zoni oko trga Vorosmarty i poznate slastičarnice Gerbaud. Navečer predlažemo romantičnu vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca. Odlazak iz Budimpešte u 19.00 sati. Povratak prema Hrvatskoj te dolazak u Varaždin/Zagreb u večernjim satima.
3319 3

3319 1

3319 4

3319 2

Datum polaska Datum povratka Cijena Popust Status
22.12.2018.
22.12.2018.
250,00 kn
40 kn
First Minute


8.12.2018.
8.12.2018.
250,00 kn
40 kn
First Minute

Garantirani polazak
15.12.2018.
15.12.2018.
250,00 kn
40 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE popust vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz visoko-turističkim autobusom,
- voditelj putovanja,
- troškove organizacije putovanja,
- jamčevno osiguranje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- sadržaje koji se fakultativno plaćaju i nisu navedeni u programu, - ulaznice za objekte koji se posjećuju, - putno osiguranje, - osobnu potrošnju, - troškove javnog prijevoza
DOPLATA:
• vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca 13 EUR (plaćanje na licu mjesta)
PUTNE ISPRAVE:
Za državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
NAPOMENA:
Polazak iz Varaždina i Čakovca potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana! (polazak je moguć uz prijavljenih minimalno 10 osoba)
UKRCAJ PUTNIKA:
- Zagreb Autobusni kolodvor
- Varaždin s benzinske crpke Crodux kod Bauhausa
- Čakovec s benzinske crpke Formula V Nedelišće
* uz najavu kod rezervacije putovanja
Minimalan broj prijavljenih putnika: 45
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.