Dubai - Hotel Riu Dubai 4*

8824+H6 - Deira Islands - Front - Dubai - Ujedinjeni Arapski Emirati Prikaži na karti

Vrsta putovanja

Vrsta putovanja

Ujedinjeni Arapski Emirati

Destinacija putovanja

Destinacija

Ujedinjeni Arapski Emirati

Vrijeme trajanja

Trajanje

8 dana

Predstavnik na destinaciji

Lokalni predstavnik

uključen

Predstavnik na destinaciji

Veličina grupe

do 160 osoba

Hotel 4*

Vrsta smještaja

Hotel 4*

All inclusive

Usluga

All inclusive

Ljubljana Airport

Polazište

Ljubljana Airport

Zrakoplovom

Vrsta prijevoza

Zrakoplovom

Opis programa

Dubai - Hotel Riu Dubai 4*


Hotel na obali, izvrsna lokacija - blizina centra grada, hotelski animacijski program

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI
Ujedinjeni Arapski Emirati su bliskoistočna zemlja na jugoistoku Arapskog poluotoka u jugozapadnoj Aziji na Perzijskom zaljevu koja se sastoji od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Quwain. Graniči s Omanom i Saudijskom Arabijom.

RAS AL KHAIMAH
Ras Al Khaimah jedan je od sedam Ujedinjenih Arapskih Emirata, okružen prostranom pustinjom, planinama Jebel Jais, plantažama naranča i datulja, i naravno dugim pješčanim plažama. Riječ je o emiratu male površine koji je prirodno i kulturno vrlo bogat i atraktivan, živopisan i ovaj put iznimno dostupan izravnim letom iz Ljubljane. Ras Al Khaimah snažno je povezan s turizmom i gost je ovdje apsolutni kralj. Beskrajne pješčane plaže, hoteli s izvrsnom uslugom i na vrhunskim lokacijama blizu mora. Samo nekoliko sati i već ćete se naći u sasvim drugom svijetu; toplina, plava boja mora i ljubazni domaćini, sve ovo i još više, za potpuno uživanje. Glavni grad Ras Al Khaimah, kulturni je i povijesni biser na koji su lokalni stanovnici vrlo ponosni. Kuće su izrađene od koraljnog kamenja i prava su gozba za oči. Lokalna arapska tržnica očarava zapanjujućim mirisima raznih biljaka i lokalnih delicija. Veliki trgovački centri i s njima povezana shopping iskustva pažljivo prate poznatiji Dubai, pa ćete u Ras Al Khaimahu pronaći i bogat izbor koji će impresionirati i najzahtjevnije ljubitelje kupovine. Grad Ras Al Khaimah prepoznatljiv je i po tvrđavi s dvorcem na brdu, koja je preuređena i opremljena za posjetitelje 90-ih godina. S vrha se pruža prekrasan pogled na grad i širu okolicu. U gradu se nalazi i popularni muzej s arheološkim i etnografskim artefaktima koji svakako vrijedi posjetiti.

Savjeti za iskustva – Ras Al Khaimah:
• otkrivanje arapske pustinje vožnjom džipovima na dinama, gdje možete otkriti rijetke životinje i biljke koje još uvijek uspijevaju u ovoj pustinji,
posjet planinama Jebel Jais, gdje postoje brojne mogućnosti za planinarenje i ferate, preporučujemo i najduži zipline na svijetu,
• Otok Marjan – umjetni otok dizajniran po uzoru na poznatu Dubai Palm s brojnim hotelima, noćnim klubovima i privatnim vilama,
iskustvo veličanstvenog Dubaija, udaljenog samo sat vremena,
• jahanje arapske deve, što se uvijek smatra jedinstvenim iskustvom. Ne zaboravimo da je kraljica među svima devama još uvijek arapska deva, koja je kao životinja u arapskom svijetu još uvijek poštovana, radna i prijevoznik tereta.
• mogućnost otkrivanja vodenog svijeta i veliki izbor sportskih aktivnosti na vodi.

Lokacija hotela: Dubai, 12 km do centra grada, 31 km od zračne luke Dubai.

Plaža: hotel ima vlastitu pješčanu plažu. Mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana do popunjenja mjesta.

Bazen: tri vanjska bazena od kojih su dva dječja s toboganima. Ležaljke i suncobrani uz bazen do popunjenja mjesta.

Usluga: ALL INCLUSIVE (buffet doručak, ručak i večera • tematska večera dva puta tjedno • mogućnost večere u jednom od tematskih restorana (uz prethodnu rezervaciju) • grickalice 24 sata dnevno • lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata dnevno • dnevno punjenje mini bara • dnevne i večernje animacije za odrasle i djecu (dječji mini klub) • ulazak u fitness centar • ulazak u saunu).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se uključuje i isključuje prema uputama uprave hotela).

Internet: besplatna bežična internet veza u zajedničkim prostorijama i sobama.

Ostalo: hotel ima recepciju, glavni restoran, tri tematska restorana (talijanski, azijski i libanonski), šest barova, fitness centar, wellness, dječji mini klub i vodeni park.

Napomene: opis hotelske ponude može se mijenjati od pripreme sadržaja kataloga do dolaska gostiju, tako da točan opis gosti dobivaju po dolasku u hotel. Usluge koje nisu uključene u ponudu dostupne su uz nadoplatu. Za neke usluge potrebno je uplatiti polog ili jamstvo plaćanja kreditnom karticom, koji se vraća na kraju boravka ili se koristi za plaćanje plaćenih usluga. U restoranima je propisana pristojna toaleta.

Opis soba: Soba 1/2 i 1/2+1: dvokrevetna soba s mogućnošću pomoćnog ležaja. U sobi mogu boraviti tri odrasle osobe ili dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Web stranica: www.riu.com

POPUSTI:
- za mladence 5% na redovne cijene

PUTNI DOKUMETNI:
Za putovanje je potrebna putovnica.    

POSEBNA NAPOMENA: Zadnja usluga je ovisna o uplaćenom aranžmanu te je zadnji dan sobe potrebno napustiti prema hotelskom kućnom redu.
Prvi i zadnji dan putovanja namijenjeni su isključivo dolasku na destinaciju i odlasku s nje te s tim povezanim transportima, a ne odmoru.                       

VAŽNA NAPOMENA!    
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja najkasnije 3 dana prije polaska. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama. Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaska iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.
                
PARKING U ZRAČNOJ LUCI U LJUBLJANI Jožeta Pučnika: Svim putnicima i posjetiteljima koji žele koristiti vanjsko parkiralište moći će parkirati automobil na cijelom vanjskom parkiralištu P1, gdje je na raspolaganju više od 900 parkirnih mjesta. Parkiralište se može platiti na parkiralištu na parkomatu P1 ili na parkirnoj blagajni u garaži. Cijena 60 EUR samo uz rezervaciju aranžmana - plaćanje u agenciji.             

Cijena uključuje

prijevoz zrakoplovom LJUBLJANA - DUBAI - LJUBLJANA, let svake nedjelje 7.5. do 5.11.2023.
zračna i sigurnosna pristojba u Sloveniji i UAE
asistencija u zračnim lukama
prijevoz autobusom od zračne luke do hotela i natrag
7 noćenja i navedena usluga u hotelu
osnovno osiguranje od nezgode
predstavnik na hrvatskom ili srpskom (informativni sati tjedno)

Cijena ne uključuje

putno osiguranje,
obroke drugačije od navedenih,
prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama,
fakultativne izlete,
napojnicu vozačima i vodičima,
najam opreme na plažama,
druge usluge koje nisu navedene,
boravišnu pristojbu.

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

po osobi već od
1.579,00 € (11.896,98kn) za polazak 27.08.23
{{step.step_header}}
{{step.step_action}}
{{adults}}
{{children.length}}
{{index+1}}. Dijete dob
{{offerInfo.RoomDetails}}
Redovna cijena
{{formatMoney(offerInfo.TotalPrice)}} {{formatMoney(offerInfo.Price)}}
({{doublePricesFormat(offerInfo.TotalPrice)}}) ({{doublePricesFormat(offerInfo.Price)}})
  • ({{double_price_html}}) {{total_price_html}}
  • ({{double_pay_now_html}}) {{pay_now_price_html}}
Provjeri sve termine i cijene